dinsdag 31 mei 2011

Barack Obama, Bill Ayers, Bernardine Dohrn & Rashid Khalidi

.
De Amerikaanse president Barack Obama heeft vreemde vrienden. Dat bleek al toen hij presidentskandidaat was, al werd dit door de vele Obama-fans van de mainstream media gebagatelliseerd. Zo werd Obamas "spirituele mentor" Jeremiah Wright vergoelijkt, terwijl dit toch echt een racistische complotdenker is. Dat Obama tevens vriendschappelijke banden heeft met drie voormalige terroristen, vonden veel journalisten nauwelijks nieuwswaardig.

Het betreft de voormalige terroristen Bill Ayers, Bernardine Dohrn en Rashid Khalidi. Ayers en Dohrn waren lid van de Weather Underground Organization, ook wel bekend als de Weathermen. Dit was een communistische terreurorganisatie die in de Verenigde Staten verschillende bomaanslagen heeft gepleegd (vooral in de jaren zeventig). Khalidi was begin jaren tachtig een soort persvoorlichter van de PLO van Yasser Arafat. De PLO was destijds alleen met terrorisme bezig. Pas later zou er een ietwat vreedzamere politieke tak ontstaan.

Hieronder vindt u een video over de drie voormalige terroristen, die in ieder geval tot 2008 Obamas vrienden waren. In dat jaar startte de presidentschapscampagne van Obama en sindsdien heeft hij hen waarschijnlijk niet of nauwelijks meer gezien (al dan niet vanwege publicitaire redenen). Desondanks hebben zij grote invloed gehad op Obama, wat recent bleek toen hij de trouwe Amerikaanse bondgenoot Israël een loer draaide.



Zie ook:
Obama's sympathie ligt bij de Palestijnen, Leon de Winter, De Telegraaf, 28 mei 2011
Seminar in Shamelessness, Mary Katharine Ham, The Weekly Standard, 25 mei 2009
In Obama’s Hyde Park, It’s All in the Family, Andrew McCarthy & Claudia Rosett, National Review Online, 3 november 2008
The L.A. Times Suppresses Obama’s Khalidi Bash Tape, Andrew McCarthy, National Review Online, 27 oktober 2008
William Ayers' forgotten communist manifesto: Prairie Fire, zombietime, 22 oktober 2008

_____

zondag 29 mei 2011

Moslims veroordeeld voor brute aanval op godsdienstleraar

.
In Londen zijn vier moslims veroordeeld voor een uiterst brute aanval op Gary Smith, een godsdienstleraar van een meisjesschool. Een vijfde moslim werd wegens medeplichtigheid veroordeeld. Hieronder vindt u een video waarin de BBC hier kort melding van maakt:



Zoals in de video wordt vermeld, was het motief religieus van aard. De 26-jarige Akmol Hussain vond het namelijk onacceptabel dat zijn nichtje godsdienstles kreeg van een niet-moslim. "Hij bespot de islam en plaatst twijfels in de hoofden van mensen", aldus Hussain, wiens auto toevallig vanwege een terreurverdenking werd afgeluisterd (de geluidsopname waarin Hussain deze uitspraak deed, werd na de aanval afgeluisterd).

Samen met zijn geloofsgenoten Sheikh Rashid (27) Azad Hussein (26) en Simon Alam (19) viel Hussain de godsdienstleraar aan toen deze op weg naar zijn werk was. Het slachtoffer werd tien minuten lang in elkaar geslagen en liep daarbij ernstige verwondingen op (waaronder hersenletsel). Toen de aanvallers na de aanval in een auto wegreden, prezen zij hun god "Allah" en luisterden zij naar jihadistische muziek.

De aanval vond overigens plaats in de Oost-Londense wijk Tower Hamlets, een geïslamiseerde wijk met grote problemen. Zo kwam deze wijk in het nieuws met doodsbedreigingen aan ongesluierde vrouwen en aanvallen op homoseksuelen. De politieke wil om iets aan de problemen te doen is er niet, want in de deelraad heeft de Britse versie van de PvdA 41 van de 51 zetels. Deelsraadsvoorzitter is Lutfur Rahman, een islamist die banden heeft het Islamic Forum of Europe, een organisatie die van het Verenigd Koninkrijk een islamitische staat wil maken.

_____

zaterdag 28 mei 2011

Antisemitisme bij Duitse zusterpartij SP

.
Op de website van Trouw werd gisteravond een artikel gepubliceerd over antisemitisme bij Die Linke, een socialistische partij die nauwe banden heeft met de Socialistische Partij. Jammer dat Emile Roemer niet om een reactie werd gevraagd, die met Harry van Bommel, Anja Meulenbelt en Gretta Duisenberg overigens zelf prominente antisemieten in zijn partij heeft. Desondanks hulde voor Trouw dat dit onderwerp überhaupt de (linkse) krant haalt. Een passage uit het artikel:

Het antisemitisme in Duitsland is bezig aan een opmars. Niet onder aanhangers van partijen als de neonazistische NDP, maar onder de maatschappijkritische leden van het linkse Die Linke. Dat is de conclusie van een onderzoek dat nog niet is gepubliceerd, maar al wel de nodige beroering wekte. De beschuldigingen van antisemitisme binnen Die Linke leidde deze week zelfs tot een debat in de Duitse Bondsdag.
De conclusies van het rapport komen bovenop het nieuws van de laatste weken, waarin de linkse partij opriep tot een boycot van Israëlische producten, waarin individuele leden zich bezondigden aan antisemitische uitspraken en een lokale partijafdeling op een pamflet de Holocaust in twijfel trok.
Gregor Gysi, fractievoorzitter van Die Linke in de Duitse Bondsdag, wil niets weten van het antisemitische probleem in zijn partij. Volgens hem gaat het slechts om kritiek op Israël. De oud-Stasi-medewerker Gysi heeft schijnbaar nog steeds een DDR-mentaliteit wat betreft jodenhaat. In de DDR werd antisemitisme namelijk ook als "antizionisme" verkocht:
 



Zie ook:
Linke fallen auf eigene Antisemitismus-Lüge herein, Henryk Broder, Welt Online, 25 mei 2011
De SP moet afstand nemen van antisemitisme, Afshin Ellian, Elsevier.nl, 11 februari 2009


_____

donderdag 26 mei 2011

Blunders van Barack Obama

.
Hieronder vindt een video over een blunder van Barack Obama tijdens zijn bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Vergissen is menselijk, maar let vooral op de milde commentaren.





Toen George W. Bush nog president was, reageerden journalisten niet zo mild op dit soort blunders. Iedere verspreking van Bush werd aangegrepen om hem als de "domste president ooit" te bestempelen. Dezelfde strategie gebruikt men met betrekking tot Sarah Palin, die weliswaar enigszins onnozel is, maar niet zo dom als linkse media haar portretteren.

Vooringenomen linkse journalisten willen u er van overtuigen dat Republikeinen domme mensen zijn. Volgens het linkse journaille zijn Democraten daarentegen niet domme, maar intelligente mensen. Obama wordt zelfs als een soort messias omschreven. Vandaar dat Obamas blunders doorgaans worden genegeerd, of — zoals hierboven — vergoelijkt. De opmerking "Leave him alone" is kenmerkend hiervoor.
 
De onderstaande blunders van The Obamamessiah heeft u waarschijnlijk nog nooit gezien (blunders vanaf 2:51):




_____

26-jarige moslim krijgt voorwaardelijke straf voor verkrachting 11-jarig meisje

.
Hieronder vindt u een korte reportage over een verkrachting in Duitsland.



De veroordeelden zijn overigens geen Grieken, maar moslims die via Griekenland naar Duitsland zijn geïmmigreerd. Dat blijkt uiteraard ook uit de voornaam van de verkrachter: Takim (dat is nou niet bepaald een Griekse naam).


_____

woensdag 25 mei 2011

Arabisch-Israëlisch conflict is ideologisch van aard

.
Een passage uit een artikel van Timon Dias op Volkskrant.nl:

De aard van het Arabisch-Israëlisch conflict is niet territoriaal, maar ideologisch. De islam speelt hierbij een belangrijke rol. De islamitische wereld kan een nationale Joodse aanwezigheid in het heartland van de islam nog steeds moeilijk accepteren.

Misschien zelfs nog minder dan in het verleden vanwege de regimewisselingen die zich in het Midden-Oosten hebben voorgedaan.

Het seculiere Turkije dat het kemalistische gedachtengoed belichaamde, was een vriend van Israël. Het seculiere Iran eveneens. Dat is niet langer het geval. De Turks-Israëlische vriendschap is aanzienlijk bekoeld, Iran is sinds 1979 de grootste vijand van Israël.

En waarom? Omdat de islam de overhand heeft gekregen in beide landen.
 
Zie ook:
Dossier Israël en Palestijnen
Dossier jodenhaat
Dossier islam
 
_____

zaterdag 21 mei 2011

Griekse tragedie of Griekse klucht?

.
Zoals u weet, kampt Griekenland met grote financiële problemen. Toen dat land nog met drachme's betaalde, zou dit vooral een landelijk probleem zijn geweest, maar nu worden andere EU-landen geacht financieel bij te springen (uiteraard met het belastinggeld van hun burgers, dat spreekt voor zich). Eurocraten zeggen dat dit noodzakelijk is, want anders staat ons de financiële Apocalyps te wachten.

Stiekem maken de Eurocraten zich natuurlijk vooral zorgen om de toekomst van hun geliefde project: de Europese Unie. Die ondemocratische moloch is immers de kip met de gouden eieren voor beroepspolitici en ambtenaren. En natuurlijk ook voor bankiers, want risicovol financieel beleid wordt beloond met miljarden aan belastinggeld.

Vandaag publiceerde De Telegraaf een artikel, waarvan de inhoud zowel diep triest als hilarisch is: Grieken lachen ons uit. Verslaggever Charles Sanders doet daarin een boekje open over de situatie in Griekenland, een land dat dus geld leent dat in ons land wordt wegbezuinigd (bijvoorbeeld bij Defensie).
 
_____

Herman Cain bekritiseert Israël-standpunt van Barack Obama

.
Gisteren publiceerde ik een video waarin Brigitte Gabriel reageerde op de Midden-Oosten-speech van Barack Obama. Hieronder vindt u een video waarin de (mogelijke) Republikeinse presidentskandidaat Herman Cain op Obamas speech reageert. In tegenstelling tot de (voormalige) Jeremiah Wright-adept Obama, hecht Cain wel veel waarde aan een goede relatie met Israël. Het ligt overigens in de lijn der verwachting dat Cain later vandaag bekend maakt dat hij zich als presidentskandidaat beschikbaar stelt.



Zie ook:
A ‘No’ From Netanyahu: Israeli PM Rejects 1967 Border Talk in Front of Press
Obama's Abandonment of America

_____

vrijdag 20 mei 2011

Pat Condell over de ware aard van de Europese Unie

.
Hieronder vindt u een geweldig gedeelte van de nieuwe video van Pat Condell. Heel treffend omschrijft hij de ware aard van de Europese Unie.



Zie ook:
Nigel Farage: So-called 'populists' are actually democrats
'The Euro Game Is Up! Just who the hell do you think you are?' - Nigel Farage MEP
 
_____

Brigitte Gabriel hekelt Midden-Oosten-speech van Barack Obama

.
Brigitte Gabriel — van ACT! for America Education — reageerde gisteren op de speech van Barack Obama over het Midden-Oosten, inclusief Israël:



Zie ook:
Netanyahu: Obama's plan would leave Israel indefensible
Barack Obama hopeloos naïef inzake de 'Arabische Lente'
Obama-regering beledigt vrienden en knuffelt vijanden van VS
Barack Obama is een vijand van Israël

_____

'Andere Tijden', maar dan anders

.
Op 8 januari van dit jaar besteedde ik aandacht aan The Soviet Story, een zeer interessante documentaire over de Sovjet-Unie (en de overeenkomsten met nazi-Duitsland). De bijgevoegde video van die documentaire werd echter zowel op blip.tv als Vimeo verwijderd. The Soviet Story is nu echter alweer beschikbaar. Andere Tijden, maar dan zonder de vergoelijkende toon van de NPS/NTR en de VPRO (beide linksige omroepen zijn traditioneel nogal mild over communisten).

_____

De 'schuldige stilte' van de Nederlandse journalistiek

.
Gisteren besteedde EenVandaag aandacht aan een speech van de Amerikaanse president Barack Obama over het Midden-Oosten. Uiteraard werd Michiel Vos — de schoonzoon van de Democratische top-politica Nancy Pelosi (en dus partijgenoot van Obama) — als VS-correspondent opgetrommeld. De kijkers van het actualiteitenprogramma zijn dat ondertussen wel gewend, want Vos mag altijd zijn gekleurde mening geven als het over Obama gaat.

Er was echter nog iemand die zijn gekleurde mening mocht geven. Het betreft Peyman Jafari, die als "politicoloog van de Universiteit van Amsterdam en ook Midden-Oosten-deskundige" werd geïntroduceerd. EenVandaag-presentator Pieter Jan Hagens vond het schijnbaar niet nodig om te vermelden dat Jafari een van de kopstukken van de Internationale Socialisten is. De leden van deze extreem-linkse organisatie hebben een hekel aan Israël en hebben mede daarom warme gevoelens voor islamitische terreurorganisaties als Hamas en Hezbollah. Waarom verzweeg Pieter Jan Hagens deze relevante informatie? Het ging nota bene deels over Israël en de Palestijnen!

Vorig jaar maakte Wouter Kurpershoek in een uitzending van EenVandaag dezelfde fout. Destijds werd de achtergrond van Behnam Taebi verzwegen, ook een kopstuk van de Internationale Socialisten. Ligt het soms aan de redactie van EenVandaag? Of ook aan Hagens zelf? In februari verzweeg Hagens namelijk Peymans achtergrond toen hij hem voor Buitenhof interviewde. Of is het een typisch Hilversums probleem? Op Radio 1 doet men namelijk aan dezelfde volksverlakkerij.

Het is volgens mij echter geen typisch Hilversums probleem, maar een probleem van een groot deel van de Nederlandse journalistiek (inclusief het Hilversumse mediapark). In het verleden hebben de dagbladen NRC Handelsblad en Trouw meerdere malen opinie-artikelen van leden van de Internationale Socialisten gepubliceerd. Ook in die gevallen werd het lidmaatschap van deze organisatie niet vermeld. Schijnbaar zijn veel journalisten van mening dat hun kijkers/lezers sommige essentiële informatie niet mogen weten. Deze "ongewenste wetenswaardigheden" passen namelijk niet binnen hun linkse politieke agenda.

Recent schreef Sylvain Ephimenco een column over "de schuldige stilte van de Franse pers" met betrekking tot lieden als Dominique Strauss-Kahn. Wellicht kan hij binnenkort ook eens een column over de "schuldige stilte" van de Nederlandse journalistiek schrijven. Niet alleen inzake de Internationale Socialisten, want er zijn talloze vergelijkbare gevallen van volksverlakkerij te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan het jarenlange zwijgen over het extreem-linkse verleden van Wijnand Duyvendak. Of aan de volksverlakkerij van Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur, die de banden tussen Tariq Ramadan en de Moslimbroederschap verzweeg (terwijl Ramadan nota bene om zijn mening over die radicaal-islamitische organisatie werd gevraagd). En zo kan ik nog wel even door gaan.


_____

donderdag 19 mei 2011

Radicale islamieten hebben vrij spel op universiteiten Nashville

.
Hieronder vindt u een interessante video over hoe de Amerikaan Carlos Bledsoe veranderde in de radicale moslim Abdulhakim Mujahid Muhammad. Deze bekeerling tot de islam is de eerste islamitische terrorist van Amerikaanse bodem die in zijn eigen land een terroristische aanslag pleegde. Op 1 juni 2009 schoot hij op de Amerikaanse soldaten William Long en Quinton Ezeagwula. Dit gebeurde in Little Rock (Arkansas) en de 23-jarige Long kwam daarbij om het leven.

Uit de onderstaande video blijkt dat Carlos Bledsoe eerder als student aan de Tennessee State University (Nashville) slachtoffer werd van de bekeringsijver van radicale islamieten. Aan een van hen werd op Lux et Libertas al eerder eens aandacht besteed. Het betreft Awadh Binhazim van de Islamic Center of Nashville, die ook studenten aan Vanderbilt University (tevens in Nashville) indoctrineert met zijn radicaal-islamitische denkbeelden. Met de gebruikelijke taqiyya-strategie heeft hij de bestuurders van de twee universiteiten schijnbaar zo ver gekregen dat zij hem geen strobreed in de weg leggen. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de "Affiliated Chaplains"-pagina op de website van de Vanderbilt University.



Zie ook:

Moslimstudenten zweren trouw aan de jihad

Universiteit van Amsterdam faciliteert Internationale Socialisten
 
_____

dinsdag 17 mei 2011

'Joden werden naar Palestina gebracht voor het Grote Bloedbad'

.
Het Hamas-parlementslid Yunis Al Astal op Al Aqsa TV:



Ronduit walgelijk. En hiermee willen useful idiots als Jimmy Carter en Dries van Agt onderhandelen!

_____

maandag 16 mei 2011

Noorse hoofdstad Oslo steeds meer onleefbaar door islamisering

.
Een korte speech van het Noorse parlementslid Christian Tybring-Gjedde (van de rechts-liberale Vooruitgangspartij) over de islamisering van de Noorse hoofdstad Oslo:



Christian Tybring-Gjedde verkondigt geen onzin. Zo verven blonde meisjes in "multiculturele" wijken inderdaad hun haren, uit angst verkracht te worden door immigranten (veelal met een islamitische achtergrond). Overigens niet zonder reden. In 2009 meldde de politie van Oslo dat in de drie voorgaande jaren 41 verkrachtingen in de stad plaatsvonden. Deze verkrachtingen waren allemaal door niet-Westerse immigranten gepleegd. In de video hieronder doet Hanne Kristin Rohde van de Oslose politie een boekje open over de niet-Westerse verkrachtingsepidemie in haar stad (weliswaar in nogal politiek-correcte bewoordingen, maar toch).



Zie ook:

Dossier vrouwenhaat

Dossier massa-immigratie

_____

zondag 15 mei 2011

Barack Obama hopeloos naïef inzake de 'Arabische Lente'

.
De Amerikaanse president Barack Obama is hopeloos naïef inzake de "Arabische Lente" in Egypte en andere Arabische landen. Of zou hij, zoals Tariq Ramadan en Bertus Hendriks, bewust liegen? Hoe dan ook, hij komt er schijnbaar mee weg. De journalisten van de mainstream media gedragen zich namelijk als kritiekloze cheerleaders van Obama, die gerechtvaardigde kritiek op zijn functioneren negeren. Gelukkig zijn er nog kritische bloggers, die niet aan het Obamamessiah-syndroom lijden. Kijk maar eens naar de onderstaande video, waarin Obamas uitspraken met de Egyptische werkelijkheid worden vergeleken.



Zie ook:

Video: Sheikh Qaradawi in Tahrir Square (with translation)

In Tunesië kruipen de islamisten uit hun holen
 
 
_____

Moslims met 'Sudden Jihad Syndrome' in New York

.
In New York zijn twee moslims gearresteerd, die van plan waren een bloedbad aan te richten in een synagoge in de wijk Manhattan. Daarnaast hadden zij ook andere doelwitten op het oog, waaronder het Empire State Building. Nederlandse media hebben tot op heden nauwelijks interesse voor deze zaak en namen hoogstens een kort ANP-bericht over (alleen Elsevier.nl besteedde serieus aandacht aan dit nieuws).

Dankzij het internet is men echter niet afhankelijk van het Nederlandse journaille. Wie goed geïnformeerd wil worden, kan bijvoorbeeld terecht op de website van The Wall Street Journal. Daarop kan men lezen dat de twee verdachten ver gevorderde plannen hadden en al wapens en munitie hadden gekocht. De asielzoeker Ahmed Ferhani (26) is de oudste van de twee en komt uit Algerije. Zijn handlanger heet Mohammed Mehdi Mamdouh (20) en is van Marokkaanse afkomst.

Het heeft er alle schijn van dat het alweer om een geval van Sudden Jihad Syndrome gaat, een term die Daniel Pipes in 2001 lanceerde. Het gaat daarbij meestal om "schijnbaar goed geïntegreerde" jonge moslims, die nooit eerder inzake jihadistische activiteiten zijn opgevallen. De Kosovaar Arid Uka, die recent in Frankfurt twee Amerikaanse soldaten vermoordde, is een typisch voorbeeld daarvan.

Het is overigens niet de eerste keer dat moslims een synagoge in New York als doelwit van een terroristische aanslag kiezen. In 2009 werden vier moslims opgepakt die twee synagogen wilden opblazen. Destijds waren synagogen in the Bronx het doelwit en tevens een militair vliegtuig dat de jihadisten met een Stinger-raket wilden afschieten. Naast de gebruikelijke islamitische jodenhaat, heeft dit terreurplan de recent gearresteerde moslims wellicht geïnspireerd.

Hieronder vindt u twee video's. De eerste video laat de arrestatie van Ahmed Ferhani zien. In de tweede video wordt het terreurplan van de — waarschijnlijk aan het Sudden Jihad Syndrome lijdende — moslims besproken.




_____

zaterdag 14 mei 2011

Een interview met Geert Wilders

.
Nota bene:
Als gevolg van technische problemen bij Blogger, staat hierboven een verkeerde publicatiedatum vermeld. Deze blogpost werd door mij namelijk op woensdag 11 mei 2011 gepubliceerd, maar werd vervolgens door Blogger verwijderd en opnieuw gepubliceerd.

Zoals ik gisteren schreef, bevindt Canada zich in een fase die vergelijkbaar is met het pre-Fortuyn-tijdperk in Nederland. De Canadese samenleving is doordrenkt met cultuur-relativisme, multiculturalisme en islam-apologisme. Dat geldt zeker voor de Canadese journalistiek, al zijn er gelukkig ook uitzonderingen, zoals Ezra Levant en Mark Steyn. Beide journalisten werden overigens wegens opiniedelicten vervolgd, respectievelijk voor het publiceren van de Deense Mohammed-cartoons en het schrijven van een islam-kritisch artikel.

In Canada zijn er de laatste tijd toch enkele positieve ontwikkelingen gaande. Zo heeft Levant sinds kort een eigen tv-programma: The Source. Dit programma is verfrissend politiek-incorrect, zeker voor Canadese begrippen. Levant interviewde afgelopen maandag Geert Wilders (voor het eerst op bezoek in Canada). Hieronder vindt u het volledige interview, gevolgd door een interview met Brooke Goldstein van The Lawfare Project.



_____

dinsdag 10 mei 2011

Politieke incorrectheid van GeenStijl vaak beperkt tot grenzen van Nederland

.
De weblog GeenStijl staat bekend als politiek-incorrect. Dat klopt doorgaans ook, maar vooral met betrekking tot zaken die binnen Nederland plaats vinden. Als het echter over buitenlands nieuws gaat, is er opvallend vaak niets van politieke incorrectheid te merken. GeenStijl neemt in dat geval vaak de invalshoek over van politiek-correcte nieuwsmedia (zowel uit binnen- als buitenland).

Een goed voorbeeld is nieuws uit de Verenigde Staten. Inhoudelijk gezien komt de GeenStijl-verslaggeving over dat land grotendeels overeen met de politiek-correcte agitprop van actualiteitenprogramma's als EenVandaag en Nieuwsuur. Uiteraard is de schrijftstijl van de GeenStijl-topics heel anders, maar de boodschap is bijna altijd hetzelfde: de Democraten zijn in orde en hebben gelijk, terwijl de Republikeinen per definitie ultra-conservatieve christenen zijn die onzin verkondigen.

Deze politiek-correcte agitprop over de Verenigde Staten is GeenStijl-onwaardig. Waarom niet consequent politiek-incorrect? Waarom kritisch zijn ten opzichte van de binnenlandse verslaggeving van politiek-correcte kranten als NRC Handelsblad en Trouw, maar ondertussen de verslaggeving van een vergelijkbare Amerikaanse kranten als zoete koek slikken? Waarom de verslaggeving van Uitgesproken VARA met de nodige korrels zout nemen, maar de verslaggeving van de ultra-linkse Amerikaanse nieuwszender MSNBC serieus nemen? Het klopt dat de conservatieve nieuwszender Fox News niet altijd even betrouwbaar is, maar dat geldt nog veel meer voor MSNBC.

Komt het door onwetendheid? Oud-GeenStijl-baas Dominique Weesie zei eens dat het weblog het buitenland niet zou kunnen "veroveren", omdat de mensen op de redactievloer simpelweg weinig over het buitenland weten. Het lijkt mij echter dat zij ook nauwelijks hun best doen om zich wél fatsoenlijk te informeren. Iedereen met een internet-aansluiting kan bijvoorbeeld ontdekken dat een krant als The New York Times niets anders is als de Amerikaanse versie van NRC Handelsblad of Trouw: een politiek-correct parochieblaadje van de Linkse Kerk. Wat daarin wordt geschreven wordt overigens al door Eelco Bosch van Rosenthal (NOS) en Erik Mouthaan (RTL) één-op-één overgenomen. Waarom zou GeenStijl dit nog eens over moeten doen? Omdat de stijl van GeenStijl grappiger is? Bij gebrek aan inhoudelijke verschillen is dat wel een erg povere reden.

Vandaag gaat GeenStijl overigens alweer gigantisch in de fout. Deze keer niet met betrekking tot de VS, maar inzake een bezoek van Geert Wilders aan Canada. Het betreffende topic is van Johnny Quid, een alias die wel vaker onder GeenStijl-onwaardige topics staat. Schijnbaar weet deze GeenStijl-scribent niet dat Canada zich in een fase bevindt die vergelijkbaar is met het pre-Fortuyn-tijdperk in ons land (kijk en luister bijvoorbeeld eens naar deze video van Pat Condell). Zowat alle Canadese media zijn politiek-correct gelijkgeschakeld, wat onder meer blijkt uit het feit dat in 2006 maar één nieuwsmedium bereid was de Deense Mohammed-cartoons te publiceren. Ezra Levant, de hoofdredacteur van het medium dat de cartoons wel publiceerde, werd daarvoor vervolgd. Levant is geen uitzondering, want in Canada worden politiek-incorrecte uitlatingen stelselmatig vervolgd. De columnist Mark Steyn trof bijvoorbeeld hetzelfde lot als Levant. Er was tijdens beide vervolgingen bitter weinig solidariteit te bespeuren bij hun Canadese collega-journalisten. Dat is uiteraard veelzeggend.

Gegeven de situatie in Canada, is het te belachelijk voor woorden dat de GeenStijl-scribent Johnny Quid een Canadees bullshit-verhaal over Geert Wilders voor zoete koek slikt. Gelukkig is een deel van de GeenStijl-"reaguurders" verstandiger. Ter afsluiting enkele "reaguursels" op GeenStijl:


'Wilders is entitled to this free speech in Canada but I figure if you want to be really tough, drop the seven-member security detail and deal with the realities of what comes from the views you espouse.'

Stuitend domheid. De rest van het stukje is ook niet veel beter, trouwens.

De schrijvers noemt Wilders impliciet een clown, maar mag zelf wel eens in de spiegel kijken.

Art Vandelay Ultor 10-05-11 09:47


Wat een gezeik weer over Geert Wilders. Deze man heeft een boodschap en spreekt meestal de waarheid, in ieder geval naar beste weten voor zover eenieder wel weet denk ik.

Waarom dan kwaad zoeken achter zijn maatregelen? Die zijn blijkbaar noodzakelijk. En notitieboekjes innemen klinkt erg ongeloofwaardig, indien daar niet een specifieke reden bij wordt vermeld. Het KAN dus wel waar zijn, maar zonder de (goede) reden te vermelden is het gewoon journalistengejank. En dat soort lange tenen gedrag op GS??? Teleurstellend!

Paternotte heeft GS geïnfiltreerd met zijn policor geschiedvervalsers?

NoMinister 10-05-11 09:50


Wat een overtrokken berichtgeving. De beveiligers hebben zegge en schrijve van één tuthola haar notities in willen zien en daar zal wel een reden voor zijn geweest. Denkt men nu werkelijk dat Canadese journalisten met een redelijk trackrecord zich de eigen notities laten afpakken? Kom nou. Dit linkse stukkie is typisch een streek die men Wilders wil bakken. Googel maar eens even op de naam van die imam Rockwell en je kunt lezen hoe deze meneer over freedom of speech denkt. Hij vergelijkt het publiceren van de Zweedse cartoons met het lacherig doen over door nazi's verbrande Joden. Hou toch op man.

SjiekDeFriemel 10-05-11 09:50


Wat me opvalt is, wat een ontzag er heerst, zowel bij Johnny als bij het gros van de reaguurders voor media uit het buitenland. Zo'n National Post doet precies hetzelfde als een Volkskrant een Trouw hier in Nederland, namelijk de boodschapper diskwalificeren. Ook daar hebben ze linkse media en dito journalisten. Maar als een stel roze windvanen buitelen jullie nu over Geert heen. Best wel triest.

abnegation 10-05-11 09:57


Mensen die op Gw bashen denken dat wanneer GW van het toneel is verdwenen ook het probleem islam zal verdwijnen en we met z'n allen weer gelukkig zullen zijn.

Ik heb nieuws, dat gaat niet gebeuren. Dat gebeurde niet na Pim Fortuijn, niet na Theo van Gogh en ook niet na Ayaan Hirsi Ali. Dat komt beste mensen, omdat het grote probleem niet Geert Wilders is, maar het grote probleem is islam (mind you, ook voor veel moslims).

La Bailaora 10-05-11 10:01


Lees dat Canadese artikel ook even en het is duidelijk dat we hier te maken hebben met de Canadese Joop.

Over Joop gesproken, er staat nog een filmpje op hun website over een Canadees protest tegen het geweld in Syrië. Als je dat kijkt zie je in het publiek tussen alle haatbaarden en pinguins een aantal borden met hakenkruizen.

Maar nee, volgens de Canadese Joop is er in Canada niks aan de hand.

sitzkrieg 10-05-11 11:09


Lol, moet je kijken wat voor een hippies er ook op die foto staan.

Iets van 6 heikneuters van de canadese joop.

Die paar dippers die daar staan, weten waarschijnlijk geen eens wat WO II is.

Tendentieus nieuwsbericht i.e. hetze.

Go Geert!

Nee Quid, je doet leuke dingen, maar hier trap ik niet in.

insemismeer 10-05-11 11:42


Wat een kwaadaardig en tendentieus kutstukje weer van Sjonnie Kwit. Blijken er dus helemaal geen bloknootjes te zijn ingenomen, behalve van een mevrouw die de afspraak om uit veiligheidsoverweging geen data van komende spreekbeurten te vermelden, had geschonden.

(...)

baggydog 10-05-11 13:10


 
_____

Pierre Vogel & 'Allahs gewillige beulen'

.
Afgelopen zondag zond de Duitse tv-zender RTL de onderstaande reportage van Spiegel TV uit. Aan het begin van de reportage ziet men een bijeenkomst van 1500 moslims op een plein in Frankfurt. Deze bijeenkomst vond op 20 april van dit jaar plaats en had als titel "Islam — de onbegrepen religie". De aanwezige vrouwen stonden apart van de mannen, zoals dit overigens ook gebeurde tijdens een recente demonstratie in Amsterdam. De tot de islam bekeerde Duitser Pierre Vogel, die zich tegenwoordig Abu Hamza noemt, was een van de "salafisten" (lees: radicale islamieten) die toespraken hielden. Deze haatprediker kwam twee keer eerder ter sprake op Lux et Libertas (zie hier en hier). Hij is niet alleen populair onder allochtone moslimjongeren, maar ook onder autochtone Duitsers die zich tot de islam hebben bekeerd.

Uit de reportage van Spiegel TV blijkt dat de salafistenbeweging in Duitsland nauwe banden heeft met islamitische terroristen, waaronder bekeerlingen tot de islam. Het betreft onder meer Arid Uka, Daniel Schneider, Taimur Abdulwahab al-Abdaly en Lors Doukaiev. Deze jihadisten zijn verantwoordelijk voor geplande, gepoogde en uitgevoerde aanslagen in Duitsland, Zweden en Denemarken. Als Duitse salafisten naar hun banden met deze jihadisten worden gevraagd, maakt men graag gebruik van taqiyya, een islamitische gedragsregel die wel vaker wordt gebruikt om niet-moslims proberen te bedotten. Deze strategie werkt weliswaar bij de nitwits van Nieuwsuur, maar de makers van Spiegel TV zijn blijkbaar veel kritischer en laten zich niet om de tuin leiden. Ik raad u dan ook aan de onderstaande reportage te bekijken en te zien dat de "multiculturele samenleving" niet alleen in Nederland vooral islamisering (inclusief moslimterrorisme) betekent.




_____

maandag 9 mei 2011

zondag 8 mei 2011

Vijf artikelen over de dood van Osama Bin Laden die u moet hebben gelezen

.
The Washington Times publiceerde een artikel van Anneke Green over het zeemansgraf dat Osama Bin Laden kreeg. Het Witte Huis wil niet veel kwijt over de begrafenisceremonie, maar er is waarschijnlijk een preek gehouden waarin het fictief personage "Allah" werd gevraagd Bin Laden "op te nemen in het paradijs". Dit zou natuurlijk uiterst wrang zijn voor de nabestaanden van de slachtoffers van de aanslagen op 11 september 2001.

Andrew Bostom vraagt zich op de American Thinker af of bij de begrafenisceremonie van Osama Bin Laden de joden en de christenen werden vervloekt. Dit zou namelijk het geval zijn als de Amerikaanse marine zich aan haar eigen protocol zou hebben gehouden. In dat geval zou iemand namelijk de openingsverzen van de koran hebben gebeden.

The Daily Beast publiceerde een artikel van Salman Rusdie, waarin de uiterst dubieuze rol van het Pakistan wordt belicht. Het is veelzeggend dat Osama Bin Laden jarenlang ongestoord in een opvallend groot huis in de buurt van een militaire academie kon leven. En wij moeten volgens de Pakistanen geloven dat niemand wist wie in dat huis woonde. Meer dan ooit is duidelijk geworden dat het Pakistaande regime dubbelspel speelt.

Op National Review Online merkt Victor Davis Hanson op dat de Amerikaanse president Barack Obama zich wel heel erg op de borst klopt voor het vinden en doden van Osama Bin Laden. Obamas gedrag is bovendien hypocriet, want Bin Laden is gevonden dankzij beleid waartegen hij als senator en presidentskandidaat ageerde (destijds was George W. Bush nog president). Als Obama destijds zijn zin had gekregen, had hij nu Bin Laden niet kunnen laten traceren en liquideren.

The Wall Street Journal publiceerde een artikel van Michael Mukasey over de rol van ruwe ondervragingstechnieken als waterboarding. Door deze controversiële ondervragingstechnieken gaf het Al Qaida-kopstuk Khalid Sheikh Mohammed informatie die uiteindelijk tot de schuilplaats van Osama Bin Laden leidde. Sinds het aantreden van Barack Obama als president, heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie echter een strafrechtelijk onderzoek gestart naar CIA-medewerkers die deze ondervragingstechnieken gebruikten.


_____