maandag 31 mei 2010

Soft 2: Mark Rutte

.
In het kader van de verkiezingen mochten de lijsttrekkers van de vijf grote partijen twee pagina's in de
verkiezingskrant van De Telegraaf vullen, die vandaag uit kwam. Dit gold ook voor PVV-lijsttrekker Geert Wilders, al mocht hij van De Telegraaf geen cartoons van Gregorius Nekschot gebruiken (wat uiteraard een schandalige vorm van dhimmitude is). Wel publiceerde De Telegraaf het onderstaande commentaar van Geert Wilders.

Mark Rutte en de VVD profileren zich nu als hard en rechts. Men trommelt zich op de borst en roept om stoere maatregelen. De partij doet alsof ze het licht heeft gezien op het gebied van de massa-immigratie en islam. Maar wat is de werkelijkheid? Als het erop aankomt serveert de VVD toch vaker een broodje Cohen.

Mark Rutte is hartstikke links. Hij bevestigt het zelf. Als hij in 2006 de Stemwijzer moet invullen, komt hij uit bij: D66. In 2004 zegt Rutte dat de VVD niet geassocieerd wil worden met traditionele liberale onderwerpen als financiële degelijkheid en veiligheid. De VVD is in de ogen van Rutte een ’sleets merk’ en ’een partij van asociaal beleid’. Onder Rutte is de VVD steeds linkser gaan stemmen.

In 2007 stemt de VVD tegen de motie van de PVV om sociale voorzieningen pas na tien jaar toegankelijk te maken voor nieuwkomers. Dat is belangrijk omdat onze verzorgingsstaat nu functioneert als een magneet voor gelukszoekers. Maar de VVD geeft niet thuis. Nog een cruciaal PVVvoorstel: een strengere toetsing aan de inkomenseisen bij gezinsvorming en -hereniging. Nu komen er te veel armoedzaaiers binnen. Opnieuw is het de VVD die tegenstemt. Juni vorig jaar stelt de PVV voor om nieuwkomers te laten inburgeren op eigen kosten. Wie zo graag binnen wil komen, moet dat zelf maar betalen. Niet de Nederlandse belastingbetaler. Maar de VVD stemt tegen. Onbegrijpelijk. Recentelijk maakt de VVD een draai. Nu heeft die partij het wel in het verkiezingsprogramma staan.

Als de PVV met een motie komt om nu eindelijk eens te erkennen dat de migratieproblemen niet zijn op te lossen met de huidige hoge instroom van immigranten, stemt de VVD tegen.
Vorig jaar was er het voorstel om ouders te verplichten het recht op kinderbijslag voor uitwonende kinderen in het buitenland periodiek aan te tonen. Oftewel: controle. Een goed plan. Maar wederom is de VVD tegen.

We zien steeds hetzelfde. Stoere teksten bezigen in verkiezingstijd om zo stemmen te trekken, maar na de verkiezingen dansen naar het pijpen van PvdA of CDA.

Er wordt bijvoorbeeld geschermd met de resultaten van toenmalig VVDminister Verdonk. Mark Rutte zegt in 2006 in het verkiezingsspotje van de VVD dat de instroom ‘onder controle’ is. De waarheid is anders. In de periode Verdonk als VVD-minister komen 390.000 immigranten het land binnen. Dat zijn alle inwoners van Utrecht en Den Bosch samen.

De VVD is in de Tweede Kamer zelfs groot voorstander van de openstelling van de grenzen voor Polen, Bulgaren en Roemenen. Want, zo zegt de VVD, dat is goed voor de economie. Maar wie in de Nederlandse steden om zich heen kijkt ziet iets heel anders. De toestroom van Oost-Europeanen leidt tot ontwrichting, niet tot economische bloei. Mensen met een bescheiden opleiding, bijvoorbeeld in de bouw of het vrachtvervoer, raken soms hun baan kwijt aan de instroom uit het voormalige Oostblok. VVD bedankt.

Maar de klap op de vuurpijl is dit. Het Nederlands immigratiebeleid wordt nu volledig bepaald door Brussel. Dat is bizar. Want Nederland is daarmee de zeggenschap over een uiterst belangrijk onderwerp helemaal kwijt. De PVV verzet zich daar al jaren tegen. Maar de VVD stemt tegen de PVV-motie om Nederland de macht terug te geven op immigratiegebied. Brussel bepaalt nu wie we binnen moet laten. Met dank aan de VVD.

Zie ook:

Soft 1: Job Cohen

Gaat Rutte over links of over rechts?

_____

Soft 1: Job Cohen

.
In het kader van de verkiezingen mochten de lijsttrekkers van de vijf grote partijen twee pagina's in de
verkiezingskrant van De Telegraaf vullen, die vandaag uit kwam. Dit gold ook voor PVV-lijsttrekker Geert Wilders, al mocht hij van De Telegraaf geen cartoons van Gregorius Nekschot gebruiken (wat uiteraard een schandalige vorm van dhimmitude is). Wel publiceerde De Telegraaf het onderstaande commentaar van Geert Wilders.

Het kan zomaar gebeuren: een extreme multiculturalist wordt onze volgende minister-president. De staatsomroep doet zijn stinkende best Cohen neer te zetten als de Vader des Vaderlands. De realiteit is anders.

Cohen is Vogelaar in het kwadraat. Capituleren is zijn kernactiviteit. Wie kijkt naar wat Cohen in het verleden heeft gezegd en gedaan schrikt. De burgemeester van de grachtengordel is een enorme fan van de islam. Voor hem kan de massa-immigratie niet snel genoeg gaan. Hoe meer vliegtuigen vol islamitische gelukszoekers hoe beter.

Een paar uitspraken:

- ’… zo moeten wij ook bepaalde groepen orthodoxe moslims accepteren, die bewust hun vrouwen discrimineren.’

- ’Het is niet zinvol om iedereen Nederlands te laten leren.’

- ’Integratie is een zaak van onszelf, niet van de ander.’

- ’De integratie van sommige bevolkingsgroepen in onze samenleving verloopt nu eenmaal via hun godsdienst. Zonder moskeeën… lukt het niet.’

- ’Veel Marokkanen in onze stad gaan gebukt onder problemen; dat is wat anders dan te zeggen dat Marokkanen voor problemen zorgen.’

- ’Ik ga niet zeggen: we moeten met z’n allen die kant op, want misschien is het wel de verkeerde kant.’

- Over het miljardenverslindende Noord/Zuiddebacle zegt hij: ’Wij zijn uiteindelijk allemaal amateurs.’

Maar ook anderen zijn kritisch over Cohen.

Bernard Welten, korpsbeheerder van Politie Amsterdam-Amstelland, vergelijkt Cohen met een strandbal: vederlicht en meedrijvend op elke golf die voorbijkomt.

Job Cohen is groot voorstander van het werven van politieagenten in moskeeën. Zijn politiebaas, Welten, gaat daar zelfs op de knieën. Het levert een pijnlijke foto op.

Cohen vindt het niet nodig dat straatcoaches vrouwen een hand geven. Islamitische apartheid wordt zo de regel. Nederlandse omgangsvormen hebben geen prioriteit meer.

Politiebond ACP en Amsterdamse agenten pleiten in 2007 voor harde maatregelen tegen rellende Marokkanen in Slotervaart, waaronder een samenscholingsverbod. Cohen vindt dat niet nodig. Agenten raken gefrustreerd doordat ze deze relschoppers niet mogen aanpakken, ook niet na auto’s en het politiebureau te hebben vernield en zelfs twee agenten bijna dood te hebben gestoken.

In 2006 krijgen agenten in Slotervaart zelfs de opdracht niet in uniform te patrouilleren. Dat zou maar provocerend werken. De Nederlandse politie kan onder Cohen niet meer zichtbaar aanwezig zijn in Nederlandse straten. Zo diep kunnen we zinken onder Cohen.

In 2010 ziet Cohen ineens het licht. Hij komt nu met een ’harde’ maatregel, althans die stelt hij voor. „Om overvallers duidelijk te maken dat misdaad niet loont moeten we desnoods hun mooie gympen maar afpakken.” Ja, dat zal enorme indruk hebben gemaakt.

Is Amsterdam veiliger geworden onder Cohen? Nee! Wie 2009 vergelijkt met 2005 komt tot deze schokkende cijfers:

Bedreigingen: plus 19 procent.

Mishandelingen: ook plus 19 procent.

Overvallen: plus 21 procent.

Diefstal/inbraak: plus 24 procent.

Aantal minderjarigen dat in de fout gaat: plus 25 procent.

(Deze cijfers zijn afkomstig van de gemeente Amsterdam, de afdeling O&S.)

Op de KLPD-ranglijst van de gemeenten die het meest te lijden hebben onder Marokkaanse criminelen staat Amsterdam eenzaam op 1. Ook blijkt dat Marokkaanse criminele jongeren zich in toenemende mate organiseren.

Job Cohen zegt dat hij wat hij heeft gedaan voor Amsterdam, ook kan doen voor heel Nederland. Dat is geen belofte, dat is een dreigement.


Zie ook:

Soft 2: Mark Rutte

Job Cohen vindt 'Moslim Broederschap' niet gevaarlijk

_____

donderdag 27 mei 2010

Gigantische kosten van massa-immigratie taboe voor politici en journalisten van het establishment

.
Een citaat uit het rapport Budgettaire effecten van immigratie van niet-westerse allochtonen (pdf) van het economisch onderzoeksbureau Nyfer:

Bij een jaarlijkse immigratie van netto 25.000 niet-westerse allochtonen en een jaarlijkse aanwas van 25.000 nakomelingen zijn de kosten voor de publieke sector € 7,2 miljard per jaar (in euro’s van 2008). Hierbij wordt wederom verondersteld dat het beroep op collectieve voorzieningen en de afdracht aan belastingen en premies overeenkomen met die van de huidige populatie niet-westerse allochtonen en dat de tweede generatie 38% van de sociaal-economische achterstand inloopt.

PVV-lijsttrekker Geert Wilders in een reactie daarop:

Het feit dat de massa-immigratie ook in financieel opzicht rampzalig is, bevestigt de noodzaak van maatregelen die de PVV voor ogen heeft, zoals een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen, een beperking van de overige migratie en asielstromen en het voor 10 jaar uitsluiten van nieuwe immigranten van (bijstands)uitkeringen.

Dit wilde Geert Wilders ook duidelijk over het voetlicht brengen tijdens het debat over financiën in Carré (gisteren uitgezonden door RTL4). Debatleider Rick Nieman probeerde dit echter zoveel mogelijk te voorkomen. De collega-lijsttrekkers van Wilders wilden ook niets weten van de economische gevolgen van massa-immigratie. Joost Niemöller schrijft dan ook het volgende:

Uit het laatste RTL debat bleek weer hoe graag politici en media de immigratiekwestie in de marge willen drukken. Als het gaat over de vragen omtrent ‘de grote economie’ verdwijnt de immigratie uit beeld. Wordt het zo’n dingetje waar die Wilders telkens weer over begint. Alsof immigratie, economie en crisis in werkelijkheid niet samen zouden hangen!

Zie ook:

Massa-immigratie kost Nederland 7 miljard euro per jaar

'Immigratie kost jaarlijks 7,2 miljard'

Hat tip (voor link 6) ter attentie van Het Vrije Volk.


_____

Zweedse blondines verven haar donker uit angst voor verkrachting door immigranten

.
Uit een artikel van Het Laatste Nieuws (via Het Vrije Volk): 
Blonde Zweedse meisjes in buitenwijken van steden als Stockholm verven hun haar steeds vaker donker, uit angst om verkracht te worden. Dat stelt onderzoekster Maria Bäckman in haar studie 'Whiteness and gender'. 

(...)

De reden is dat de blondines vinden dat ze te veel opvallen in een aantal buurten waar mensen van Zweedse origine nog maar zo'n 20 procent van de totale bevolking uitmaken. Een 'te Scandinavisch' uiterlijk zou het risico op aanrandingen vergroten. De meisjes hopen door neutrale kledij en donkerder haar aan de aandacht van potentiële verkrachters te ontsnappen. Vaak gaat het om moslimjongeren die blonde lokken of losse kledij als een provocatie zien. 


Zie ook:

_____

vrijdag 21 mei 2010

Al Gore is een 'party pooper'

.
De klimaatalarmist en carbon-miljardair Al Gore mocht recent een toespraak houden tijdens een afstudeerfeest van de University of Tennessee in Knoxville. Het werd een zeer deprimerende speech, vol met apocalyptische beweringen. Hieronder een samenvatting van de klimaatsceptische organisatie Americans for Prosperity.



_____

Dood door de overheid

.
Het onderstaande artikel heb ik in 2004 elders op het web gepubliceerd (op MediaControle, een website die niet meer bestaat). Bij deze de herpublicatie.

De Amerikaanse professor R.J. Rummel heeft in zijn boek 'Death By Government' (1994) een hitlijst samengesteld van misdadige regimes op basis van aantallen slachtoffers. Het gaat daarbij om mensen die zijn vermoord of vroegtijdig aan hun einde zijn gekomen als gevolg van doelbewuste repressie en terreur van een staatsapparaat (in strijd gesneuvelde soldaten zijn niet meegeteld). De verzamelnaam voor dat soort dodelijke overheids-activiteiten is 'democide', een wat ruimere term dan het meer bekende woord 'genocide'. Hoewel Rummel jarenlang aan zijn statistieken heeft geschaafd gaat het uiteraard om schattingen. Karel Beckman las het boek en publiceerde de resultaten op de website van Meer vrijheid. Na het lezen van het artikel van Beckman vond de redactie van MediaControle op internet de website van R.J. Rummel. Op zijn website is het boek 'Death By Government' online te lezen. Wij willen u de lijst van de - nominaal gezien - misdadigste regimes niet onthouden. Vandaar deze 'top tien':

Plaats 10: Pakistan: een militaristisch regime vermoordde in 1971 1,5 miljoen Bengalezen

Plaats 9: Polen: in de periode van 1945-1948 werden 1.585.000 leden van de Duitse minderheid vermoord

Plaats 8: Vietnam: de communisten vermoordden in de periode 1945-1987 1.678.000 mensen (exclusief het aantal gesneuvelden in de Vietnam-oorlog)

Plaats 7: Turkije: ruimde in de periode 1909-1918 pakweg 1.883.000 Armeniërs uit de weg

Plaats 6: Cambodja: de communistische Khmer Rouge doodde ruim twee miljoen mensen

Plaats 5: Japan: vermoordde in de periode 1936-1945 bijna zes miljoen mensen

Plaats 4: Nationalistisch China: onder leiding van Tjiang Kai-Sjek werden tien miljoen mensen vermoord

Plaats 3: Nationaal-socialistisch Duitsland: vermoordde 20,9 miljoen mensen

Plaats 2: Communistisch China: onder leiding van onder andere Mao Tse-Tung werden 35 miljoen mensen vermoord (exclusief de 27 miljoen mensen die stierven ten gevolge van het rampzalige landbouw-beleid begin jaren 60)

Plaats 1: Sovjet-Unie: verantwoordelijk voor ruim 62 miljoen doden

Zoals eerder vermeld is het boek van Rummel uit 1994. De 'top tien' zou er waarschijnlijk iets anders uitzien als de cijfers van de resterende negentiger jaren waren meegeteld. Het communistische Noord-Korea zou in dat geval namelijk een goede kans maken op een plaats in de top tien. Interessant is overigens ook de lijst van meest dodelijke politieke leiders. Hieronder volgt de lijst op basis van het aantal mensen die zijn gedood:

Plaats 9: Josip Tito (communist), Joegoslavië: 1.172.000

Plaats 8: Yahya Khan (militarist), Pakistan: 1.500.000

Plaats 7: Pol Pot (communist), Cambodja: 2.397.000

Plaats 6: Tojo Hideki (fascist), Japan: 3.990.000

Plaats 5: Vladimir Lenin (communist), Sovjet Unie: 4.017.000

Plaats 4: Tjiang Kai-Sjek (nationalist), China: 10.214.000

Plaats 3: Adolf Hitler (nationaal-socialist), Duitsland: 20.946.000

Plaats 2: Mao Tse-Tung (communist), China: 37.828.000 (inclusief de doden tijdens zijn guerilla-periode)

Plaats 1: Joseph Stalin (communist), Sovjet Unie: 42.672.000

Men kan ook uitrekenen wie - in verhouding tot de grootte van de onderdrukte bevolking in kwestie - de dodelijkste dictator is geweest. In dat geval belandt Pol Pot op de eerste plaats. Hij liet per jaar ruim 8 procent van zijn bevolking vermoorden. Gelukkig duurde zijn bloedig regime niet langer dan 3,8 jaar.

Zie ook:

Over de tien grootste genocides van de 20e eeuw (artikel van Karel Beckman)

Power Kills (de officiële website van R.J. Rummel, de schrijver van 'Death By Government')

Death By Government (de online-versie van dit boek op de officiële website van R.J. Rummel)


_____

donderdag 20 mei 2010

Atheïst lacht om ridicule moslim

.
De onderstaande video is oorspronkelijk van de atheïstische YouTube-gebruiker philhellenes, maar werd door YouTube op grond van een drogreden gecensureerd. Het is een reactie op een video van de islamitische YouTube-gebruiker baadshah143. Laatstgenoemde is een onnozele moslim-malloot met zeer ridicule argumenten (gebaseerd op de vroeg-Middeleeuwse bronnen van de islam). De atheïst philhellenes begint zijn video met de quasi-serieuze mededeling dat hij zich op grond van de ridicule argumenten van baadshah143 tot de islam heeft bekeerd. Daarna wordt de video hilarisch: philhellenes laat korte fragmenten van baadshah143 zien en reageert daarop. Indien YouTube de onderstaande video verwijderd, klik dan hier voor mirrors van dezelfde video.



_____

maandag 17 mei 2010

Tanja Nijmeijer moordt in naam van het socialisme

.
In een artikel op de website van Vrij Nederland kan men het volgende lezen:

Tanja Nijmeijer pleegde voor de FARC verschillende aanslagen, zo blijkt uit haar persoonsdossier. Het document is teruggevonden in FARC-computers die zijn geconfisqueerd door het Colombiaanse leger en die zijn overhandigd aan de Nederlandse Colombia-kenner Liduine Zumpolle. Zij schreef samen met de columnist en schrijver Leon Valencia het boek ‘Tanja, een Nederlandse bij de FARC’, dat deze week verschijnt bij uitgeverij Sijthoff.

Onder het kopje ‘missiones cumplidas’ wordt vermeld dat Nijmeijers Gorro Chino’s kan maken, letterlijk ‘Chinese hoed’, en Colombiaanse slang voor ‘het thuis vervaardigen van bommen’. Zumpolle: ‘Alle FARC-leden leren als eerste hoe ze een bom moeten maken.’ Onder ‘volbrachte missies’ meldt Nijmeijer ook dat ze een bomaanslag pleegde op politiebureau Kennedy in Bogota, en brandstichtingen uitvoerde bij de buslijn Transmilenio in de hoofdstad Bogotá, de Makro, supermarktketen Exito en het winkelbedrijf Bodegon. Bij deze aanslagen zijn volgens Zumpolle doden en gewonden gevallen.

Hat tip voor link 1 ter attentie van Het Vrije Volk.

Vorig jaar meldde Het Parool al het volgende:

'Wat doet zij hier?'' Dat was het eerste wat Marc Gonsalves dacht toen hij Tanja Nijmeijer in 2003 zag. Ze was 'zeer aantrekkelijk' - sluik, bruin haar, een blanke, lichtelijk zongebrande huid, hoge jukbeenderen - haar camouflagebroek leek op maat gemaakt en ze droeg een modieus naveltruitje. ''Ze viel totaal uit de toon.'' Gonsalves zat al bijna een half jaar vast in de jungle.

(...)

Gonsalves kwam er snel achter dat Nijmeijer geen problemen had met het uiterst gewelddadige optreden van de FARC. ''Komen we hier ooit nog levend uit?'' vroeg de Amerikaan toen hij Nijmeijer buiten een sigaret zag roken. ''Ze nam een trekje van haar sigaret en lachte. 'Dat hangt er van af wat jullie troepen gaan doen,' zei ze. 'Als ze jullie proberen te bevrijden, zullen wij jullie executeren. Dat is onlangs ook met andere gijzelaars gebeurd.' Ik was geschokt, maar ze vond dit prettig om tegen mij te vertellen. Ze zei niet dat ze zelf betrokken was bij de moordpartijen, maar direct of indirect heeft ze bloed aan haar handen.''

Zie ook:

Ik verveel me, schrijft Nijmeijer in dagboek

Hoe zou het toch zijn met Tanja Nijmeijer?

Jelle Klaas ook ronselaar voor Colombiaanse terreurbeweging FARC?

_____

De Europese Unie en de Griekse crisis

.
Leon de Winter in een commentaar in Elsevier (15 mei 2010) over de EU en de Griekse crisis:

De groepspsychosen bij politici hebben deze crisis uitgelokt. Hoeveel twijfel er ook was, die Europese Unie moest en zou er komen. Vanaf het begin werden de regels die de schulden beperkt moesten houden, overtreden. Niemand hield zich eraan, ook wij niet. Ik ben altijd een tegenstander van de EU geweest, en dat was in sommige kringen bijna hetzelfde als het ontkennen van de Holocaust. De voorstanders waren verheven idealisten die feiten ondergeschikt maakten aan hun utopieën. Welnu, de feiten zijn koppig.

In betere tijden hadden de Grieken hun munt laten devalueren en hadden ze hun levensstandaard aan hun inkomsten aangepast. Maar binnen de EU? Ze konden makkelijke de boel flessen en hun ambtenaren salarissen en pensioenen bieden die nergens ter wereld hun weerga kenden. Straks zijn Portugal, Spanje en Italië aan de beurt.

Tevens een Engelstalig citaat van Clive Crook van the Atlantic:

History and ordinary prudence dictated that the union might be broad and shallow (a free-trade area, with embellishments, capable of taking in all-comers) or else narrow and deep (an evolving political union, confined to countries willing to be led there). Of the two, I always believed that the first was better. But the architects did not even have the brains to choose the second. They recognized no limits to their ambitions. They set about creating a union that was both broad and deep. A federal constitution, a parliament, a powerful central executive, one central bank, one currency - all with no binding sense of European identity. As for scale, well, the bigger the better. Today Greece, tomorrow Turkey. And why stop there? Madness.

Zie ook:

Better off out!

De Europese Vrijhandelsassociatie

_____

vrijdag 14 mei 2010

Libië en andere mensenrechtenschenders gekozen in VN-Mensenrechtenraad

.
Gisteren zijn door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties 14 nieuwe leden van de VN-Mensenrechtenraad gekozen. Onder de nieuwe leden bevinden zich notoire mensenrechtenschenders als Libië, Angola, Maleisië en Mauritanië (in het laatstgenoemde land leven bijvoorbeeld meer dan een half miljoen mensen in slavernij).

De VN-Mensenrechtenraad had bij vrijheidslievende mensen al geen goede naam, door haar strijd tegen "godslastering" en haar obsessie met Israël. Desondanks vonden 155 van de 192 leden van de Algemene Vergadering het een goed idee om Libië tot de VN-Mensenrechtenraad te verkiezen. Andere mensenrechtenschenders kregen zelfs nog meer steun.

De nieuwe leden zullen in de VN-Mensenrechtenraad aanschuiven bij andere notoire mensenrechtenschenders, zoals Saoedie-Arabië, Pakistan, China en Cuba. De regimes van die landen hebben uiteraard niets met mensenrechten en misbruiken de VN-Mensenrechtenraad om de aandacht van hun eigen mensenrechtenschendingen af te leiden (door bijvoorbeeld de ene na de andere resolutie tegen Israël aan te nemen). Bovendien wordt het VN-orgaan misbruikt door de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC), waar veel VN-leden lid van zijn.

Oorspronkelijk had ook het Iraanse regime van Mahmoud Ahmadinejad en consorten de ambitie lid te worden van de VN-Mensenrechtenraad. Dat zou tot nog meer imago-schade voor de VN hebben geleid (de hardhandige onderdrukking van dissidenten haalde recent immers uitgebreid het nieuws). Na protesten en vooral diplomatieke druk zag Iran af van verdere kandidaatstelling. In plaats daarvan werd Iran vorige week tevreden gesteld met een plek in de vrouwenrechten-commissie van de VN (wat uiteraard een gotspe is).

Zie ook:

Human rights groups oppose U.N. Human Rights Council seats for Qaddafi’s Libya, Angola, Mauritania, Qatar, Malaysia

Human Rights Just a Joke At the U.N.

Don't Say a Word

U.S. co-sponsors anti-free speech resolution at the UN

You Can't Say That

_____

woensdag 12 mei 2010

Veroordelingen voor aanval met zuur in Londen

.
In Londen is de 26-jarige Mohammed Vakas tot 30 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor zijn rol in een gruwelijke aanval op de 25-jarige Awais Akram. Laatstgenoemde had een geheime relatie met Mohammeds getrouwde zus Sadia Khatoon. Haar echtgenoot Shakeel Abassi en haar broer ondekten echter de relatie en gebruikten haar om het slachtoffer uit diens flat te lokken.

Met haar echtgenoot naast haar belde Sadia Khatoon het slachtoffer vanuit een hotelkamer in de buurt van het Londense vliegveld Heathrow. Toen het slachtoffer vervolgens zijn flat verliet, werd de aanval uitgevoerd door Vakas, die daarbij hulp kreeg van Mohammed Adeel (20) en Fabion Kuci (17). Awais Akram werd geslagen en met een mes gestoken. Vervolgens goten de aanvallers geconcentreerd zwavelzuur over hem heen. Hoewel het slachtoffer probeerde zijn mond te bedekken, lukte het de aanvallers ook geconcentreerd zwavelzuur in zijn keel te gieten. Akram werd vervolgens achtergelaten om op een verschikkelijke manier te sterven.

Awais Akram overleefde de sadistische aanval echter. Hij heeft derdegraads brandwonden over 47 procent van zijn lichaam. Bovendien werd zijn rechter oog zodanig beschadigd dat hij aan een kant blind is. Ten gevolge van de brandwonden moesten ook beide oren worden geamputeerd. De psychische schade is uiteraard onvoorstelbaar.

Het zal voor het slachtoffer een schrale troost zijn dat Mohammed Vakas tot 30 jaar cel is veroordeeld. De mededaders Mohammed Adeel en Fabion Kuci zijn ook tot gevangenisstraffen veroordeeld, van respectievelijk dertien en acht jaar. Sadia Khatoon en Shakeel Abassi zijn waarschijnlijk enkele uren na de aanval naar Pakistan gevlucht. Beide worden als verdachten gezocht.

Klik hier voor een reportage van Sky News.

_____

Zweedse cartoonist Lars Vilks aangevallen

.
Het persbureau Associated Press meldt dat de Zweedse cartoonist Lars Vilk is aangevallen tijdens een lezing over artistieke vrijheid. Dit gebeurde gisteren op de Universiteit van Uppsala, toen een moslim in de eerste rij naar Vilks toe rende en hem een kopstoot gaf. Daarbij werd de bril van Vilks vernield. Op Weasel Zippers vond ik de onderstaande video, waarin men een deel van de aanval ziet. Vervolgens ontstaat er een hoop rumoer, waarbij andere moslims onder meer "Allahu akbar" schreeuwen.



Dit "incident" toont overigens overeenkomsten met de verstoring van een lezing van Benno Barnard, eerder dit jaar op de Universiteit Antwerpen. Het moge duidelijk zijn dat de islam funest is voor de academische vrijheid en de vrijheid van meningsuiting in het algemeen.

_____

dinsdag 11 mei 2010

Daan Monjé & Jan Marijnissen

Geschiedvervalsing was altijd al een geliefde bezigheid van socialisten en communisten. Zo liet Jozef Stalin tal van foto's bewerken zodat daarop ineens bepaalde personen verdwenen. Het hoeft dan ook niemand te verbazen dat de voormalige Stalin-vereerders van de Socialistische Partij niet vies zijn van geschiedvervalsing. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een recent artikel in HP/De Tijd over de "Socialistiese Partij" (fonetische spelling, vroeger populair bij de SP). De partij wil namelijk niets meer weten van haar voormalig boegbeeld Daan Monjé. Een passage uit het betreffende artikel van Roelof Bouwman (30 april 2010): 

(...) toen Andere Tijden in 2001, vijftien jaar na zijn overlijden, een uitzending over Monjé maakte, weigerde Jan Marijnissen zijn medewerking. Monjé, zo liet hij de redactie van het programma per e-mail weten, was 'helemaal niet zo belangrijk geweest' voor de SP. Ook in het ruim 1700 woorden tellende artikel dat op de SP-internetsite aan de geschiedenis van de partij wordt gewijd, komt Monjé geen enkele keer voor. Vreemd. Want de Rotterdamse ex-CPN'er Monjé stond in 1964 aan de wieg van de eerste voorloper van de SP, het Marxistisch-Leninistisch Centrum, en tot zijn dood in 1968 leidde hij 'zijn' Socialistiese Partij met straffe hand, als betrof het een eenmanszaak. Niet voor niets werd de SP wel getypeerd als de club van 'Daan en zijn onderdanen'. Maar belangrijker nog: aan Monjé en alléén aan Monjé is het te danken dat de SP zich begin jaren zeventig op een cruciaal punt ging onderscheiden van alle andere splintergroepen ter linkerzijde van de CPN. De SP werd dankzij Monjé namelijk een partij met geld - véél geld. 

Dat geld kwam voor een deel van de communistische Volksrepubliek China. In 2001 besteedde het eerder genoemde televisie-programma Andere Tijden er al eens aandacht aan. Roelof Bouwman is in zijn artikel echter nog wat specifieker over de financiële steun uit China. Daan Monjé had volgens Bouwman goede contacten met de Chinese communisten. Op uitnodiging van de Chinese ambassade in Den Haag bezocht Monjé in 1965 en 1967 de Volksrepubliek China. Tijdens het tweede bezoek werd Daan Monjé zelfs benoemd tot erelid van de Rode Garde, die tijdens de Culturele Revolutie (1966-1976) honderdduizenden Chinezen de dood injoeg. 

In 1971 bracht Daan Monjé een derde bezoek aan China, samen met zijn kameraden Nico Schrevel en Toos Jamin. De drie werden 'vorstelijk onthaald', zo vertelde Jamin jaren later aan Vrij Nederland. De splinterpartij van de drie Nederlanders was een jaar eerder overigens van Marxistisch-Leninistisch Centrum Nederland (MLCN) omgedoopt in KEN-ml: Kommunistiese Eenheidsbeweging Nederland (marxisties-leninisties). De Chinezen besloten de KEN-ml, waaruit later de SP zou voortkomen, met een gigantisch geldbedrag te steunen. Roelof Bouwman schrijft daarover het volgende: 

Het betrof een gift van om en nabij de 400.000 gulden, zo onthulden Monjés oud-partijgenoten Gerrit Kolthof en Wouter ter Braake in 1999 in NRC Handelsblad. In 2005 werd hun relaas in een doctoraalscriptie geschiedenis van VU-student Wouter Beekers onderschreven door voormalig BVD-functionaris Frits Hoekstra. Het geld - dat werd uitbetaald in dollars - moest enkele weken na het bezoek aan Peking worden opgehaald in de haven van Kopenhagen. Waarna de biljetten, zo vertelde ter Braake in 1999, door Monjé werden bewaard op het partijbureau, 'in het vriesvak van de koelkast'. "Daar heeft de SP nog jaren van geprofiteerd."

Volgens Jan Marijnissen was Daan Monjé echter, zoals hierboven beschreven, "helemaal niet zo belangrijk geweest". Dat is toch wel een heel opmerkelijke bewering. Is het ego van Marijnissen soms zo groot dat hij geen andere grote namen in de officiële SP-geschiedschrijving duldt? Of wil Marijnissen niet herinnerd worden aan de financiële steun door een van de meest moorddadige regimes uit de twintigste eeuw? Opvallend dat nooit een parlementair journalist hem daarover serieus aan de tand heeft gevoeld. 

_____

maandag 10 mei 2010

'Nation of Islam'-leider Louis Farrakhan spreekt over Barack Obama

.
In de onderstaande video spreekt de racistische islamist Louis Farrakhan (leider van de Nation of Islam) over Barack Obama, die in 1995 mee liep in Farrakhans Million Man March. Farrakhan spreekt overigens ook kort over Jeremiah Wright, de voormalige dominee van Obama.



_____

Verkiezingsspot PVV onder meer over Job Cohen

.
De nieuwe verkiezingsspot van de
Partij Voor de Vrijheid gaat onder meer over PvdA-lijsttrekker Job Cohen:



Het verkiezingsprogramma van de PVV vindt u hier (pdf).

_____

Massa-immigratie van moslims oorzaak groeiend antisemitisme in Zweedse stad Malmö

.
Hieronder vindt u een recente
reportage over jodenhaat in de Zweedse stad Malmö, veroorzaakt door de massa-immigratie van antisemitische moslims. Onder de video vindt u links naar informatie over hetzelfde onderwerp.



Zie ook:

Hate crimes force Jews out of Malmo

Welcome to Ramallmö

Eurabia Is a Place in Sweden

Jews leave Swedish city after sharp rise in anti-Semitic hate crimes

Sweden, Again

Jews flee Malmö as anti-Semitism grows

Malmö, Sweden: Growing Muslim Influence

A Swedish Dilemma

_____

Onthoofden is een islamitische traditie

.
Op 22 april 2007 werd op de oude website van Lux et Libertas het onderstaande artikel gepubliceerd. Bij deze de herpublicatie.

Afgelopen vrijdag meldde ANP dat islamitische terroristen op het Zuid-Filipijnse eiland Jolo zeven christenen hebben onthoofd. De terroristen hadden de zes arbeiders en een visser enkele dagen eerder ontvoerd.

Onthoofden is een islamitische traditie. Volgens verschillende islamitische bronnen gaf de "profeet" Mohammed in 627 opdracht om 600 à 700 mannen van de joodse Qurayza-stam te onthoofden. Volgens de door moslims als authentiek bestempelde biografie van Ibn Ishaq waren het zelfs 900 joodse mannen.

Het hoeft dan ook niemand te verbazen dat in de koran het onthoofden wordt aangemoedigd in soera 8, vers 12 en soera 47, vers 4. De koran kwam immers voort uit de hersenspinsels van Mohammed. Door "Allah" in de koran het vermoorden van tegenstanders - bijvoorbeeld door onthoofding - te laten aanmoedigen, probeerde Mohammed zijn eigen misdaden te legitimeren.

De gedragingen van Mohammed inspireerden overigens de moslimterrorist Abu Musab al-Zarqawi (1966-2006). Voor de onthoofding van Nick Berg zei al-Zarqawi: "De profeet heeft ons opdracht gegeven om een aantal gevangenen te onthoofden. Hij is ons voorbeeld en ons rolmodel.'' Zo denken andere islamitische terroristen, bijvoorbeeld op de Filipijnen, er ook over.

_____

zondag 9 mei 2010

PvdA-schandalen

.
Recent besteedde ik aandacht aan een video-commentaar, waarin een Amsterdammer uitlegt waarom hij op de PVV stemt. Diezelfde video-commentator publiceerde ook een geweldig filmpje over de PvdA, zogenaamd een "fatsoenlijke partij" met "fatsoenlijke leden". Hieronder vindt u dit filmpje, waarin het ene na het andere PvdA-schandaal wordt besproken. Onder het filmpje vindt u links naar achtergrondinformatie over de betreffende PvdA-schandalen.



Herfkens weigert vergoedingen terug te betalen

Politie wilde drankbon Ter Horst geheim houden

Wim Kok verdedigt topsalaris

Spoedberaad om uitspraken in dreigmail Ismaili

Universiteit Maastricht gaf Ritzen ‘bindingspremie’

Babyromper op kosten van de gemeente

PvdA-wethouder onder vuur vanwege 'klusje' partijgenoot

Die zonnebril kan Bos nog opbreken

Raadslid Siamari zegt in 'De Pers' begrip te hebben voor lijfstraffen

Voorzitter stadsdeel Zuidoost tweemaal met drank gepakt

PvdA Bijlmer wist van illegaal café deelraadslid

Wolfsen laat oplage krant vernietigen

Raadslid in opspraak na auto-incident

PvdA Zuidoost opnieuw in opspraak

PvdA-wethouder Duivesteijn weer in opspraak

Minister Koenders overtreedt regels EU

BKB doen het al lang niet meer voor nix

Ministers zijn dure PvdA-spindokter zat

Van Bommel eist opheldering over PvdA-feestje van belastinggeld

Rekenkamer vertrekt om PvdA-affaire Amsterdam

_____

maandag 3 mei 2010

GroenLinks is een misdadige partij

Het onderstaande artikel werd op 14 april 2007 op de oude website van Lux et Libertas gepubliceerd. Bij deze de herpublicatie. 

GroenLinks ontstond in 1989 door de fusie van vier partijen: de Pacifistisch Socialistische Partij (PSP), de Communistische Partij van Nederland (CPN), de Politieke Partij Radikalen (PPR) en de Evangelische Volkspartij (EVP). Dat waren allemaal partijen met dubieuze en soms ronduit misdadige standpunten. Zo pleitte de PSP voor de afschaffing van de strafbaarstelling van pedofilie en de CPN had zeer nauwe banden met de Sovjet-Unie en andere communistische landen (zo kreeg de CPN in de jaren zeventig geld van de Sovjet-Unie om acties tegen de bewapening van de Verenigde Staten en hun NAVO-bondgenoten te organiseren). 

Ook het gedrag van de leden toonde de misdadige aard van de vier partijen aan. PSP'er Evert van der Berg en CPN'er Sam Pormes (later Eerste Kamerlid voor GroenLinks) volgden zelfs een terreuropleiding in een trainingskamp van Palestijnse terroristen. Van der Bergs partijgenoot Theo Engelken was begin jaren zeventig actief in de Rode Jeugd, een maoïstische jongerenorganisatie die vooral actief was in en rond Eindhoven. De Rode Jeugd was onder meer verantwoordelijk voor bomaanslagen op een politiecommissaris, een Philips-directeur, het Evoluon en Philips-vestigingen in Hilversum, Baarn en Rotterdam. Zowel Evert van der Berg als Theo Engelken waren voor de PSP lid van de Eindhovense gemeenteraad. Van der Bergs motto was overigens: "Terroristen aller landen, verenigt U."

Op het oprichtingscongres van GroenLinks in Den Haag was het anonieme geschrift De tragiek van een geheime dienst te koop. Hierin stonden privé-gegevens van politiemensen, die na de publicatie van het geschrift door links-radicalen werden lastiggevallen. Dit is typerend voor GroenLinks. Hoewel de partij pretendeert de democratische rechtsorde te respecteren, zijn er nauwe banden met "buitenparlementaire" anti-democratische extremisten. En ook de vroegere standpunten van partijen als de PSP en de CPN zijn nog steeds populair binnen GroenLinks. Zo was Herman Meijer in de periode 2003-2006 landelijk voorzitter van de partij. Zijn standpunt met betrekking tot pedofilie luidt als volgt: "Ik kan ook wel op een knaapje vallen. Men gaat ervan uit dat je met een kind geen erotische verhouding kan hebben, zonder het te benadelen. Kinderen zouden minder verstandig zijn en niet goed duidelijk kunnen maken wat ze wel of niet willen. Onzin. Alle leeftijdsgrenzen moeten gewoon uit de zedelijkheidswetgeving worden geschrapt." Meijer is overigens een vriend van dominee Hans Visser, een andere goedprater van pedofilie. 

Wie aan GroenLinks denkt zal vaak ook aan Paul Rosenmöller denken. Hij was van 1994 tot eind 2002 fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer. Wat velen echter niet weten is dat Rosenmöller van eind jaren zeventig tot begin jaren tachtig lid was van de de militante Groep Marxisten-Leninisten (GML). Deze partij was nog extremer dan de PSP en de CPN. De Groep Marxisten-Leninisten wilde Nederland gewapenderhand modelleren naar het voorbeeld van maoïstisch China en de Sovjet-Unie ten tijde van Stalin. Als de misdadige missie van de GML was geslaagd, dan was Nederland veranderd in een groot concentratiekamp. 

Paul Rosenmöller is tegenwoordig gelukkig niet meer in de Tweede Kamer, maar dat wil niet zeggen dat de huidige GroenLinks-fractie geen rotte appels kent. Sinds 2002 is Wijnand Duyvendak een prominent Tweede Kamerlid. Hij is de partner van Mirjam de Rijk, die in de periode 1999-2003 landelijk voorzitter van GroenLinks was (tegenwoodig is zij overigens directeur van de Stichting Natuur en Milieu). Wijnand Duyvendak is de broer van GroenLinks-partij-ideoloog Jan-Willem Duyvendak, die o.a. via het zwaar gesubsidieerde Verwey-Jonker Instituut zijn beurs met belastinggeld vult. In de jaren tachtig pleegde Wijnand Duyvendak tal van misdaden en hij bezit dan ook een strafblad. Ook zijn er aanwijzingen dat Duyvendak mogelijk betrokken is geweest bij RaRa, een terroristische organisatie die o.a. voor brandstichtingen bij Makro-vestigingen verantwoordelijk was. 

De lijst van dubieuze en soms ronduit misdadige standpunten van GroenLinks en haar voorgangers is lang en het aantal rotte appels is groot. Denk bijvoorbeeld aan Mohamed Rabbae (die de roman De Duivelsverzen wilde verbieden) en Tara Singh Varma (bekend van financiële malversaties en het veinzen van kanker). GroenLinks mag dan ook terecht "een partij van schandalen" worden genoemd. 

Bronnen: 

De grimmige achterkant van GroenLinks, Jaap de Wreede, Reformatorisch Dagblad, 7 juni 2003

Pedofilie en politiek: een vruchtbaar samenspel, Peter Siebelt, Katholiek Nieuwsblad, 9 juni 2006

Van bloedrood tot groenlinks, Roelof Bouwman, HP/De Tijd, 9 januari 2004

GroenLinks: een partij van schandalen, Mark van Wonderen, Planet.nl, 22 november 2005

Zie ook: 







_____

zondag 2 mei 2010

Iran gekozen in vrouwenrechten-commissie VN

.
Afgelopen woensdag werd Iran bij acclamatie gekozen in de vrouwenrechten-commissie van de Verenigde Naties. Deze commissie heet in het Engels de Commission on the Status of Women (CSW) en is een onderdeel van de Economic and Social Council (ECOSOC). In een persbericht van de laatstgenoemde organisatie kan men de verkiezing zelf lezen (in de zesde alinea onder het kopje Other Elections, Appointments and Nominations). Daar kan men tevens lezen dat Nederland tot dezelfde VN-commissie ter bevordering van vrouwenrechten is gekozen. Reden te meer voor de Nederlandse media om de wel zeer opmerkelijke verkiezing van Iran tot die commissie te melden en aan de kaak te stellen. Althans, dat zou men denken. Maar nee hoor, alleen weblogs als Contradicere en Artikel 7 melden het nieuws en stellen deze misstand aan de kaak.

Volgens de Nederlandse journalistiek is er schijnbaar geen buitenlands nieuws zolang de Associated Press (AP) of een ander bekend persbureau er niet over bericht. Een zeer groot deel van de artikelen over het buitenland in de kranten zijn namelijk zo goed als letterlijk vertaalde nieuwsberichten van de AP of andere persbureaus. Men heeft dan wel correspondenten in het buitenland, maar die baseren zich ook vooral op mainstream-kranten als The New York en The Washington Post, die zich op hun beurt vooral baseren op nieuwsberichten van de grote persbureaus. En zo ontstaat er een nogal incestueus papegaaien-circuit wat journalisten zelf graag "kwaliteitsjournalistiek" noemen.

Zelfbenoemde "kwaliteitsjournalisten" lezen immers geen FOXNews.com, waarop men de verkiezing van Iran al dagen geleden kon lezen. FOX News is immers een uitgesproken rechtse nieuwszender en daarom in de ogen van veel journalisten niet alleen heel erg fout, maar ook irrelevant om te volgen (of men moet al op zoek zijn naar wat speciaal geselecteerde tv-fragmenten om de zogenaamd kwaadaardige aard van FOX News te illustreren, daarbij totaal negerend dat er op links de vergelijkbare zender MSNBC bestaat).

Hoe dan ook, de verkiezing van Iran tot de vrouwenrechten-commissie van de Verenigde Naties is uiteraard een gotspe. In Iran worden de vrouwenrechten (en de mensenrechten in het algemeen) met voeten getreden. De minimale huwelijksleeftijd voor vrouwen in Iran was jarenlang negen jaar, gebaseerd op de leeftijd dat Aïsha voor het eerst door de "profeet" Mohammed seksueel werd misbruikt. Vanaf 2002 hebben ouders van meisjes gerechtelijke toestemming nodig om hun dochters voor hun dertiende levensjaar uit te huwelijken (uiteraard nog steeds een belachelijk lage leeftijd).

Iran is echter niet alleen een land van kindbruiden. In de islamitische republiek worden ook regelmatig "overspelige" vrouwen (en overigens ook mannen) gestenigd. Weliswaar is sinds 2002 officieel sprake van een moratorium op steniging, maar in de praktijk vinden stenigingen nog steeds plaats. In 2008 werd overigens de film The Stoning of Soraya M. uitgebracht, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. De film geeft een goed beeld van het leven van veel vrouwen in de barbaarse sharia-staat Iran.

Zie ook:

Mensenrechtenraad VN neemt resolutie tegen 'godslastering' aan

Anti-Israëlisme Mensenrechtenraad VN aan de kaak gesteld

_____